Hidroizolatii - Termoizolatii - Complex 93

Screen

Profile

Direction

Menu Style

Cpanel
Thursday, 04 August 2011 10:03

Mansardari de constructii civile si industriale

Mansardari de constructii civile si industriale

Punem la dispozitia clientilor nostri intrega noastra experienta, castigata de-a lungul anilor, integrind diferite solutii de mansardare, inclusiv de reabilitare functionala a unor poduri existente. Putem face lucrari de mansardare pornind de la proiectul pus la dispozitie de clientul nostru sau putem oferi consultanta in ceea ce priveste diferitele moduri de rezolvare a detaliilor de arhitectura.

Oferim diferite produse si sisteme recomandate pentru lucrarile de mansardare si oferim garantie pentru lucrarile pe care firma noastra le executa. Pentru invelitori oferim sindrile bituminoase Tegola, Teglas sau Villas.

Pentru scurgerea apelor oferim jgheaburi si burlane din PVC sau tabla care se pot cupla cu guri de scurgere ACO a.i. apa de pa invelitoare sa ajunga direct in canalizare. Pentru iluminarea spatiului mansardei oferim ferestre de mansarda Velux sau la dorinta clientului putem executa lucarne.

Pentru termoizolarea mansardei putem oferi vata bazaltica Rockwool sau DBW caserata sau necaserata cu folie de aluminiu, vata de sticla Isover caserata sau necaserata cu folie de aluminiu sau polistiren expandat.

Pentru finisajele de interior putem oferi sisteme complete de gips carton Rigips sau Norgips.

Pentru toate materialele si detaliile de executie cu acestea acordam garantie de montaj.

termoizolatii blocuri, mansardari acoperisuri, hale industriale,

You are here: Servicii Mansardari de constructii civile si industriale